Screenshots
Search Visibility
App name
Description
mburoja e muslimanit per iPod, iPhone dhe iPad. - Ndarja e lutjeve në kaptina - Kërkimi i kaptinave të caktuara - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote) - Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve - Mundesia per t'ia bere Share titullit apo tekstit ne Facebook, Twitter apo Email. - Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe - Mundësi përkujtimi për bërjen e dhikrit të mëngjesit dhe mbrëmjes në kohë të caktuar nga përdoruesi - Punon pa pasur nevojë për qasje në internet
Selamu Alejkum
by Diyanah muslimah on 2017/10/08 01:08
Ju lutem bëjeni update Applikacionin pasi që tani nuk hapet pas software update 11 te rriut. Ktë aplikacion tuajin e perdor nate dhe ditë. Dhe nuk mundem të mos e kem ne celularin tim. Allahu ju shperbleftë... Allahu ju shperblefte qe e ekeni bere update aplikacionin me të mire. Shume u gezova pa mase kur e pash prap ne App Store. Dhe qe e kam prap ne celularin time. Ju lutem mos e lini pas dore kohe te gjate pa update pasi qe un personalisht e perdor dhe shume qe njof un e perdorin nga ne besimtaret. Allahu ju nderofte dhe ju ndihmofte. Jam shume mirenjohese per punen qe bete dhe keni bere me kte aplikacion te mrekullueshem.. Selamu alejkum...
Marigona
by Gona21girl insta on 2016/02/19 05:21
Allahu(xh.sh) ju shperblefte
Allahu ju shperbleft.
by Betim Nimanaj on 2014/10/27 23:55
Allahu ju shperbleft.
Falenderim
by Valon911 on 2013/06/23 18:26
Flm shum Allahu ju shperblefte.
Allahu ju shperbleft
by Shefki Imeri on 2013/02/18 10:18
Allahu ju shperbleft per keto aplikacione qe na knaqt faliminderit shum
Selamu Alejkum
by Diyanah muslimah on 2017/10/08 01:08
Ju lutem bëjeni update Applikacionin pasi që tani nuk hapet pas software update 11 te rriut. Ktë aplikacion tuajin e perdor nate dhe ditë. Dhe nuk mundem të mos e kem ne celularin tim. Allahu ju shperbleftë... Allahu ju shperblefte qe e ekeni bere update aplikacionin me të mire. Shume u gezova pa mase kur e pash prap ne App Store. Dhe qe e kam prap ne celularin time. Ju lutem mos e lini pas dore kohe te gjate pa update pasi qe un personalisht e perdor dhe shume qe njof un e perdorin nga ne besimtaret. Allahu ju nderofte dhe ju ndihmofte. Jam shume mirenjohese per punen qe bete dhe keni bere me kte aplikacion te mrekullueshem.. Selamu alejkum...
Allahu ju shperbleft
by Shefki Imeri on 2013/02/18 10:18
Allahu ju shperbleft per keto aplikacione qe na knaqt faliminderit shum
Allahu ju shperbleft.
by Betim Nimanaj on 2014/10/27 23:55
Allahu ju shperbleft.
Falenderim
by Valon911 on 2013/06/23 18:26
Flm shum Allahu ju shperblefte.
Marigona
by Gona21girl insta on 2016/02/19 05:21
Allahu(xh.sh) ju shperblefte
Screenshots
Search Visibility
App name
Description
mburoja e muslimanit per iPod, iPhone dhe iPad. - Ndarja e lutjeve në kaptina - Kërkimi i kaptinave të caktuara - Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote) - Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve - Mundesia per t'ia bere Share titullit apo tekstit ne Facebook, Twitter apo Email. - Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe - Mundësi përkujtimi për bërjen e dhikrit të mëngjesit dhe mbrëmjes në kohë të caktuar nga përdoruesi - Punon pa pasur nevojë për qasje në internet
Selamu Alejkum
by Diyanah muslimah on 2017/10/08 01:08
Ju lutem bëjeni update Applikacionin pasi që tani nuk hapet pas software update 11 te rriut. Ktë aplikacion tuajin e perdor nate dhe ditë. Dhe nuk mundem të mos e kem ne celularin tim. Allahu ju shperbleftë... Allahu ju shperblefte qe e ekeni bere update aplikacionin me të mire. Shume u gezova pa mase kur e pash prap ne App Store. Dhe qe e kam prap ne celularin time. Ju lutem mos e lini pas dore kohe te gjate pa update pasi qe un personalisht e perdor dhe shume qe njof un e perdorin nga ne besimtaret. Allahu ju nderofte dhe ju ndihmofte. Jam shume mirenjohese per punen qe bete dhe keni bere me kte aplikacion te mrekullueshem.. Selamu alejkum...
Marigona
by Gona21girl insta on 2016/02/19 05:21
Allahu(xh.sh) ju shperblefte
Allahu ju shperbleft.
by Betim Nimanaj on 2014/10/27 23:55
Allahu ju shperbleft.
Falenderim
by Valon911 on 2013/06/23 18:26
Flm shum Allahu ju shperblefte.
Allahu ju shperbleft
by Shefki Imeri on 2013/02/18 10:18
Allahu ju shperbleft per keto aplikacione qe na knaqt faliminderit shum
Selamu Alejkum
by Diyanah muslimah on 2017/10/08 01:08
Ju lutem bëjeni update Applikacionin pasi që tani nuk hapet pas software update 11 te rriut. Ktë aplikacion tuajin e perdor nate dhe ditë. Dhe nuk mundem të mos e kem ne celularin tim. Allahu ju shperbleftë... Allahu ju shperblefte qe e ekeni bere update aplikacionin me të mire. Shume u gezova pa mase kur e pash prap ne App Store. Dhe qe e kam prap ne celularin time. Ju lutem mos e lini pas dore kohe te gjate pa update pasi qe un personalisht e perdor dhe shume qe njof un e perdorin nga ne besimtaret. Allahu ju nderofte dhe ju ndihmofte. Jam shume mirenjohese per punen qe bete dhe keni bere me kte aplikacion te mrekullueshem.. Selamu alejkum...
Allahu ju shperbleft
by Shefki Imeri on 2013/02/18 10:18
Allahu ju shperbleft per keto aplikacione qe na knaqt faliminderit shum
Allahu ju shperbleft.
by Betim Nimanaj on 2014/10/27 23:55
Allahu ju shperbleft.
Falenderim
by Valon911 on 2013/06/23 18:26
Flm shum Allahu ju shperblefte.
Marigona
by Gona21girl insta on 2016/02/19 05:21
Allahu(xh.sh) ju shperblefte