Screenshots
Search Visibility
App name
radio shqip - Radio Kosovare
Description
Radio Shqiptare me mundesi per te zgjedhur shtetin: Shqiperi, Kosove, Maqedoni radio shqip aplikacion me i ri per muzike dhe lajme ne gjuhen shqipe. Eshte shume i thjeshte me nje arkitekture dhe dizajn te lehte per tu perdorur. Mundesi te degjoni dhe njekohesisht te shihni kush kendon me emer te kengetarit dhe me foto (Album Art). Mundesi per Wake up Alarm dhe Sleep Timer. Degjo Radio Stacione Shqip * Shqipëria * Kosova * Maqedonia * Diaspora *Për çdo radio stacion që dëshironi ta shtojmë në list vetëm na kontaktoni në e-mailin vvhaliti@gmail.com *Për çdo ankesë na kontaktoni në e-mail. *Radio stacione të tjera së shpejti...
Rating Trends
0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,0,0,0
All Versions
5.0
33 total
 5
31
 4
2
 3
0
 2
0
 1
0
Current Version (4)
5.0
33 total
 5
31
 4
2
 3
0
 2
0
 1
0
Version History
More...
Screenshots
Search Visibility
App name
radio shqip - Radio Kosovare
Description
Radio Shqiptare me mundesi per te zgjedhur shtetin: Shqiperi, Kosove, Maqedoni radio shqip aplikacion me i ri per muzike dhe lajme ne gjuhen shqipe. Eshte shume i thjeshte me nje arkitekture dhe dizajn te lehte per tu perdorur. Mundesi te degjoni dhe njekohesisht te shihni kush kendon me emer te kengetarit dhe me foto (Album Art). Mundesi per Wake up Alarm dhe Sleep Timer. Degjo Radio Stacione Shqip * Shqipëria * Kosova * Maqedonia * Diaspora *Për çdo radio stacion që dëshironi ta shtojmë në list vetëm na kontaktoni në e-mailin vvhaliti@gmail.com *Për çdo ankesë na kontaktoni në e-mail. *Radio stacione të tjera së shpejti...
Rating Trends
0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,0,0,0
All Versions
5.0
33 total
 5
31
 4
2
 3
0
 2
0
 1
0
Current Version (4)
5.0
33 total
 5
31
 4
2
 3
0
 2
0
 1
0
Version History
More...